Цього разу Кроу зіграє знаменитого шеф-кухаря \ photos-models.com

Рассел Кроу зніме фільм про знаменитого британського шеф-кухаря Марко П'єра Уайта і зіграє в ньому головну роль.

Читайте також"Джокер", "Ірландець", "Чорнобиль": названо номінантів кінопремії "Золотий глобус 2020"

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на самого кулінара, передає 112.ua. "Я тільки що підписав угоду. Рассел написав сценарій, компанія Рассела його продюсує, Рассел буде режисером і зіграє третього або четвертого Марко. Адже коли знімають фільм про твоє життя, то це відразу кілька тебе, особливо, коли тобі вже майже 60 років", - розповів Уайт.

Відео дня

Швидше за все у фільмі Уайта зіграють кілька акторів різного віку.

Про дату виходу картини поки не повідомляється.

Марко П'єр Уайт став знаменитим після того, як у віці 24 років став головним кухарем ресторану Harveys. У 1995 році він став наймолодшим шеф-кухарем, отримав три зірки Мішлен.

В основі фільму - автобіографія Марко П'єра під назвою "Диявол на кухні: Секс, біль, божевілля та становлення великого шеф-кухаря". У книзі розповідається про те, як Уайт став одним з найбільш знаменитих шеф-кухарів у світі, свого роду рок-зіркою в кулінарії. Уайт прославився не тільки своїми ресторанними проектами, але і вибуховим характером, який особливо яскраво проявився у створеній ним у 2007 році телепрограмі "Пекельна кухня", яка стала неймовірно популярною у всьому світі.