Меган Маркл / фото REUTERS

Стримінговий сервіс Netflix поступово готує глядачів до прем'єри нового сезону серіалу "Корона". Наприклад, трейлер нового сезону проекту став справжнім хітом мережі, але на тлі скандалу в королівській родині, багатьох цікавить, чи з'явиться персонаж Меган Маркл в подальших сезонах. Як відомо, серіал "Корона" розповідає про королівську сім'ю, британську королеву та її оточення.

Ситуацію прояснив режисер серіалу "Корона" Пітер Морган. Він зазначив, що в шоу поки не з'явиться персонаж Меган Маркл. Про це повідомляє Entertainment Weekly, пише segodnya.ua.

Читайте такожМеган Маркл залишила королівську сім'я ю через панічні атаки і безсоння – ЗМІ

Відео дня

За словами Моргана, йому некомфортно знімати про те, що відбувається прямо зараз, і для осмислення історії Меган має пройти час.

"Має пройти 15-20 років, змінитися покоління між тобою і подіями, про які ти розповідаєш. Почекаємо 20 років і подивимося, що сказати про Меган Маркл. Що говорити про неї зараз, я не знаю. Вона стане цікавою через 20 років, коли ми переваримо її історію і вплив", — розповів режисер в інтерв'ю, яке давав ще до того, як принц Гаррі і Меган Маркл склали повноваження старших членів британської королівської сім'ї.

Нагадаємо, що в четвертому сезоні "Корони" з'явиться персонаж принцеси Діани.

Раніше ми писали, що Меган Маркл і принц Гаррі мають намір скласти королівські обов'язки.