Jerry Heil з'явилася у ніжно блакитному костюмі / фото instagram.com/eurovision.ua

Популярна українська співачка Jerry Heil, яка днями випустила нову композицію під назвою #НЕБЕЙБІ, виступила у фіналі нацвідбору на "Євробачення-2020".

Виконавиця заспівала пісню Vegan, яка принесла їй друге місце у першому півфіналі.

Цікаво, що свій фінальний номер співачка розпочала з того, що на сцені вона, як і в півфіналі, з’явилася із холодильника та проте у всьому іншому виступ категорично відрізнявся від попереднього.

Jerry Heil зауважила, що вирішила змінити номер, через те, що виступ у півфіналі мав вигляд "цирку шапіто" і вона перестаралася.

Так на сцені півфіналу артиска з'явилася у ніжно блакитному костюмі, який нагадав піжаму та замість танцівників у костюмах різних овочів та звірів залишилось лише дві танцівниці.

Читайте такожJerry Heil: Пісня #VEGAN транслює, як розвивається наша країна. Веганство – не лише про їжу, це про здоров’я, свідомий спосіб життя, екологію та толерантність до прав тварин. Це все є в Україні

За словами співачки вона дуже засмутилася через конструктивну критику її номеру в Мережі, тому два тижні відновлювалась.

Судді розділилися у своїх вораженнях від номеру. 

Так, наприклад Андрій Данилко зауважив, що півфінальний витсуп учасниці йому сподобався більше, оскільки передавав настрій пісні.

А от Тіна Кароль та Віталій Дроздов порадили співачці не читати коментарів, а робити те, що відчуває.