Netflix показав тизер другого сезону і реаліті-шоу / скріншот

Netflix презентував трейлери другого сезону відомого серіалу "Гра в кальмара" і реаліті-шоу, заснованого на його сюжеті. Відеоролики були представлені на масштабному фан-заході Netflix, який пройшов в Сан-Паулу, Бразилія, в суботу, 17 червня.

За інформацією видання People, реаліті є майже точним відображенням культового серіалу, що включає набір ігор з першого сезону "Гри в кальмара". Однак цього разу ніхто не піддається реальній небезпеці.

Учасникам доведеться вступити в протистояння з Мугунхвою - похмурою гігантською лялькою, надягаючи на себе пакети зі штучною кров'ю, які вибухають, якщо їм не вдасться пройти випробування "Червоне світло... Зелене світло".

456 учасників змагатимуться за найбільший грошовий приз в історії телебачення. Загальна сума призових грошей становить 4,56 мільйона доларів (166 мільйонів гривень) і буде розподілена серед тих, хто зможе подолати всі рівні.

Зйомки реаліті-шоу проходили у величезному ангарі для повітряних куль в Англії, а прем'єра його на Netflix запланована на листопад поточного року.

Реаліті-шоу "Гра в кальмара": тизер

"Гра в кальмара": що це

Серіал "Гра в кальмара" став найуспішнішою телевізійною прем'єрою в історії Netflix. Він вийшов у вересні 2021 року. За перший місяць кількість переглянутих годин склала 1,65 мільярда. Поки відомо, що шоу було продовжено на другий сезон, і є можливість, що буде знято третій.

Раніше УНІАН писав, що на Netflix tudum показали фрагмент третього сезону "Відьмака".

Вас також можуть зацікавити новини: