Нова "Матриця" все ж може дістатися до кінотеатрів цього року / Фото: скріншот

Четверта частина «Матриці"отримала підзаголовок "Воскресіння" (Matrix Resurrections), а її перший тестовий показ відбувся увечері 16 червня.

Про це повідомляє присвячений кіно Twitter-аккаунт «David Manning». З постів можна зробити висновок, що автор бачив фільм сам, або спілкувався з кимось із глядачів.

Він назвав стрічку "дивною, захоплюючою, напрочуд кумедною і вкрай амбітною». На його думку, фільм отримає змішані відгуки, але знайде свою аудиторію.

Відео дня

"Безумовно, це робота Лани Вачовські на рівні «Хмарного атласу», а не Лани Вачовскі рівня «Сходження Юпітер», - прокоментував він сценарій і режисуру фільму.

Читайте такожДюна, Матриця 4 і Чорна Вдова - найбільш очікувані фільми 2021 року

"Матриця-4": Що відомо

У 2021 році фанати "Матриці" зможуть побачити довгоочікуване продовження культової фантастичної трилогії. Головні ролі фільму знову дістануться Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс, а режисером, як і раніше, буде Лана Вачовскі.

Подробиці сюжету невідомі. Кіану Рівз повідомляв, що це буде «історія про кохання», і вона не буде приквелом до оригінальної трилогії.

Прем'єра спочатку була запланована на кінець травня 2021 року, однак у зв'язку з тим, що зйомки були припинені, її кілька разів переносили. За нинішнім графіком фільм повинен вийти в грудні 2021 року.