Творчість співачки побудована на мотивації і підтримці жінок / фото SHADU

Українська співачка SHADU представила нову пісню "Не делай мне волны", у якій вона вирішила підняти тему токсичних стосунків.

У новій пісні, що вийшла на платформі Youtube, співачка відверто говорить тет-а-тет зі своїми почуттями, розмірковує і переконує себе, що в першу чергу, власне "Я" і почуття впевненості дуже важливі.

Читайте такожГурт Kalush та Христина Соловій випустили чуттєвий кліп (відео)

"Це історія про токсичність і залежність у відносинах. Моя героїня прекрасно розуміє, що чоловік не готовий на серйозні рішення та стосунки. Він з'являється тоді, коли хоче. Проте, як тільки у неї зароджуються нові відносини, він відразу стає на шляху, так як не може її відпустити. Тому все її життя як на хвилях - то вгору, то вниз", - каже артистка, вся творчість якої побудована на мотивації та підтримці жінок.

Над звучанням пісні працював саунд-продюсер Вадим Поротков (Meyer Rekordz). Ліричну композицію співачка підкріпила mood-video.

Як повідомляв УНІАН, раніше співачка SHADU розповіла, що під час відпустки в Парижі потрапила в неприємний інцидент.

SHADU (справжнє ім'я - Ксенія Шадурська) - українська співачка і блогер, сонграйтер і режисер. До початку сольного проекту працювала режисером на топових телеканалах країни.

Вас також можуть зацікавити новини