Маріанна Вишемирська/ кадр з фільму "20 днів в Маріуполі" 

Породілля з Маріуполя Маріанна Вишемирська, яка постраждала від ракетного удару окупантів у пологовий будинок та потрапила у оскароносний документальний фільм "20 днів у Маріуполі", вирішила прокоментувати кінострічку. 

Українка, яка після трагедії у Маріуполі вирішила стати на бік країни-агресорки, виступила на одному з пропагандиських каналів РФ. Спочатку вона звинуватила режисера у "змонтованих фейках" і зазначила, що їй навіть не цікаво дивитися фільм. 

"Поки вони "монтували фейки", я займалася більш важливими глобальними справами" - цинічно прокоментувала зрадниця, промовляючи популярну фразу пропаганди Кремля. 

А потім зухвало охарактеризувала документальний фільм "20 днів у Маріуполі" так: 

"Ніяк інакше, крім як "ярмарок лицемірства", я це назвати не можу". 

Проте потім несподівано додала, що знає, що буде показано у кінострічці, адже була на місці трагедії. 

"Я і так знаю, що вони там покажуть, бо я там була на момент, коли вони блискавично приїхали знімати після вибуху", - додала Маріанна. 

Що відомо про Маріанну Вишемирську

Блогерка та модель Маріанна Вишемирська стала відомою 2 роки тому, коли потрапила на фото Мстислава Чернова з місця потрапляння російської бомби у пологовий будинок. Тоді вона отримала поранення.

Згодом стало відомо, що разом з новонародженою донькою Вишемирська перебуває в Москві. Потім виявилося, що дівчина стала на бік ворога та веде пропагандистську діяльність.

Скріншот посту Маріанни Вишемирської 

Нагадаємо, режисер фільму "20 днів у Маріуполі" висловився про відому породіллю з Маріуполя, яка підтримує Путіна. 

Вас також можуть зацікавити новини: