Євгенія Власова показала тизер до нової пісні / Скріншот Instagram

Українська співачка Євгенія Власова, яка тривалий час не випускала нових хітів, знову повернулася до музичної кар'єри. Артистка показала тизер до нової пісні.

На своїй сторінці в Instagram Євгенія Власова презентувала новий трек про кохання. Вона опублікувала відео, де вона постала перед шанувальниками у ніжному образі, та описала історію створення пісні.

Як поділилася артистка, вона давно перейшла на медитативні пісні, але раптово у неї з'явилося бажання випустити ще один поп хіт. На просторах соцмереж вона знайшла текст пісні і вирішила написати музику до тексту:

Все не випадково в житті! Я навіть і не збиралась записувати такі пісні, бо вже дуже відійшла від поп пісень в бік медитативної музики. Але якось випадково в Telegram-каналі з загальної розсилки ця пісня відкрилась на моєму телефоні. Я й дотепер не розумію як. І змусила мене заплакати та відчути бажання її записати. Бо в ній я відчула те, що є в моєму серці, та те, хто така жінка в цьому світі насправді. Що ми не суперниці одна одній, а сестри, що жінка це сила любові та ніжність. Саме в цій пісні я відчула, як її авторка зуміла вкласти всі сенси сакральної сили жінки.

Реакція шанувальників

  • "Нарешті ми дочекалися цього, ваш спів можна слухати вічно"
  • "Ви неймовірна співачка і жінка. З прем'єрою вас"
  • "Який гарний спів і пісня! Ви справжня підкорювачка! Продовжуйте творити шедеври й надалі!"
  • "Нарешті ваш чарівний голос розлився мурашками по всьому тілу! Неймовірно гарно!"
  • "Мурахи по тілу. Голос чудовий і пісня супер"

До слова, пік популярності Євгенії Власової припав на середину "нульових". Славу їй принесли ремейк пісні Валерія Меладзе "Лімбо", трек "Я - живая река,"О тебе", "Ветер надежды" тощо.

Після стрімкої популярності співачка несподівано зникла з українського шоубізнесу. З'ясувалося, що артистка хворіла на рак. Власова поборола хворобу і повернулася на сцену, однак вже без попередньої слави.

Нагадаємо, раніше співачка Євгенія Власова висловилася про поведінку Таїсії Повалій.

Вас також можуть зацікавити новини: