Кавер Девіда Гетти вже набрав понад мільйон переглядів / колаж з фото

Відомий французький діджей Девід Гетта разом з американським гуртом "One Republic" створили нову версію популярного хіта співака Дана Балана. Вони переробили трек "Dragostea din tei".

Діджей з пісні Балана використав лише приспів і оновлена версія хіта отримала назву "I Don't Wanna Wait". Прем'єра культового хіта в новому аранжуванні відбулася на фестивалі Ultra Music Festival 2024 у Маямі. 

Девід Гетта та "One Republic" запалили гостей фестивалю своїм треком і тепер він популярний в YouTube. За чотири дні відео з виступом виконавців зібрало вже мільйон переглядів.

До слова, Дан не одразу надав Гетті дозвіл на використання його мелодії та приспіву. Однак після внесення змін до контракту, зірки дійшли згоди, і діджей створив запальний кавер. За словами Балана, його метою було створення енергійного хіта, саме тому він не одразу відгукнувся на пропозицію Девіда:

Я дозволив використовувати приспів тільки після того, як було внесено деякі зміни до продакшену, які на мою думку, були необхідні, щоб пісня стала ще більш енергійною.

Реакція шанувальників на кавер Девіда Гетти:

  • "Девіде Гетта, ти повинен зробити цю версію з Даном Баланом. Це був би вогонь!"
  • "Абсолютна ретроспектива класики, змішана з сучасними вібраціями = миттєвий літній хіт"
  • "Гімн літа 2024!!! На цьому тижні ми будемо відриватися"
  • "Ого. Це саме те, що ми хотіли від вас. Я згадав золоті роки минулого"
  • "Люблю цей ремейк, це хіт цього літа, привіт з Колумбії. Я люблю тебе, мій улюблений діджею"

Нагадаємо, раніше блогер "злив" 23-річну дівчину Дана Балана.

Вас також можуть зацікавити новини: