Міцкевич присвятив пісню Поляковій / Фото Скріншот Instagram

Відомий український кулінар та ведучий шоу "Він готує, вона керує" Влад Міцкевич нещодавно заявив про таємний роман зі співачкою Олею Поляковою. На тлі скандалу 3 квітня кулінар випустив пісню "Королева", яка присвячена артистці. 

Варто зауважити, що це вже не перша пісня Міцкевича. У його творчому доробку є ще дві композиції. Одну з них він присвятив своєму минулому, зокрема боротьбі з наркотиками. Однак сьогодні він опублікував пісню, в якій оспівує любов.

Виконавець має надію, що слова пісні зможуть пояснити все замість нього:

Іноді замість тебе все може сказати музика.

На обкладинці відео зображена тінь Полякової з кліпу "Королева ночі". Наразі співачка ще ніяк не відреагувала на прем'єру кулінара.

"А ти палаєш як вогонь, в мені знову алкоголь. Королева усіх інших королев", – співає Міцкевич.

Деталі "таємного роману" Полякової та Міцкевича

Нещодавно Міцкевич опублікував "сторіз" в Instagram, у якій він поділився, що рік жив з Олею Поляковою. Однак пізніше співачка нібито пішла від нього. Крім того, кулінар розповсюдив ексклюзивні знімки, на яких він цілує Полякову.

Згодом Міцкевич видалив скандальний допис та вибачився перед артисткою і її близькими. На додаток кухар заявив, що він в стосунках з іншою дівчиною, яка приголомшена чутками про роман з Поляковою.

Джерело, наближене до оточення Олі Полякової, в коментарі УНІАН прокоментувало скандал навколо її роману з кулінаром Владом Міцкевичем. Як виявилося, у них виник конфлікт, після якого Міцкевич почав погрожувати артистці.

Згодом Полякова висловилася про скандал із Міцкевичем і заявила, що щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком і не зраджувала його.

Вас також можуть зацікавити новини: