Брехливі фрази, які говорить чоловік, аби не бути покинутим / фото depositphotos.com

Часто у стосунках чоловіки можуть брехати та говорити маніпулятивними фразами. Таким чином вони утримують жінок біля себе, коли відчувають, що можуть залишитися самотніми. Які слова можуть бути тривожним знаком - читайте далі. 

1. "Я змінюсь заради тебе"

Чоловіки часто обіцяють змінити свою поведінку і все виправити. Ця тактика дозволяє зберегти надію на краще майбутнє. Але спеціалісти радять не вірити, адже зазвичай ніяких трансформацій не відбувається.

2. "Це все твоя провина"

Якщо чоловік відмовляються брати відповідальність за свої дії або навіть може звинуватити у власних помилках - це поганий знак. Таким чином він змушує почуватися винною жінку і показує, що ідеальний. Це псує самооцінку партнерки, а йому легше контролювати її.  

Відео дня

3. "Я не можу жити без тебе"

Така фраза означає лише одне - він вами маніпулює. Коли чоловік боїться залишитися один і розуміє, що його покинуть, то йде на подібну брехню. "Не зможуть вижити без тебе", "Я зроблю собі щось", "На кого ти мене залишаєш" - якщо чуєте ці слова, то не вірте у їхню справжність. 

4. "Тобі зі мною пощастило"

Зазвичай говорять для того, щоб підкреслити свою значимість в очах партнерки. Проте, якщо ви самі так не вважаєте, то це може бути думка, яку хочуть нав'язати вам, аби ви ніколи не пішли до іншого. 

5. "Ти єдина, хто мене розуміє"

Ця брехня грає на ваших емоціях. Так чоловік змушує відчувати себе особливою та важливою для нього. Але насправді це лише турбота про власний комфорт та бажання не бути самотнім. 

6. "Ти гостро реагуєш на все"

Коли ви виражаєте свої емоції, а чоловік оцінює це як щось погане - не слухайте. По-перше, кожна людина має право говорити про те, що відчуває без зайвої провини. По-друге, не вірте в те, що ваша реакція є проблемою. Ця тактика просто може відволікати від його недоречної поведінки.  

7. "Ніхто не любитиме тебе так, як я"

Ця брехня може підсилювати вашу невпевненість у собі. Але така фраза ще допомагає чоловіку ізолювати вас від друзів та родини, роблячи залежною у певній мірі від нього. Тому добре подумайте, чи дійсно ви хочете продовжувати стосунки з такою людиною.

Вас також можуть зацікавити новини: