Аlyona Аlyona заступилася за Nemo / скріншот Instagram

Реперка Аlyona Аlyona, яка разом з Jerry Heil представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2024", підтримала переможця Nemo. 

Виявилося, коли швейцарський співак оголосив, що він небінарна особа (це люди, які можуть ідентифікувати себе з двома або більше гендерами або не мати гендеру взагалі), Nemo почали писати багато хейту в мережі. Тому виконавиця закликала українців відмовитися від негативних коментарів у їхню сторону.

"Трошки соромно за те, як багато українців пішли обговорювати під відео з виступу його орієнтацію, те, як він себе позиціонує. Насправді не він, а вони", - сказала Аlyona Аlyona у програмі "Ближче до зірок".

І додала, що встигла познайомитися з ним поближче і знає, яким талантом вони є насправді. 

"Якби всі ці українці закрили очі й просто послухали, як вони співають, то зрозуміло, що людина, яка стрибає по колу, крутиться, їздить по ньому і немає ні однієї похибки у диханні - це людина, яка заслуговує на перемогу. Плюс чотири октави й дуже гарна пісня, яка також має й оперу і реп", - наголосила реперка. 

До слова, Nemo, як зазначалося на "Євробаченні-2024", просять використовувати займенник "вони", коли хтось звертається до них. Переможці у своїй композиції "The Code" підіймали теми гендерної ідентичності та пошуку себе. За словами Nemo, у композиції йдеться про комфорт з собою та усвідомлення, ким насправді ти є. 

Нагадаємо, раніше Nemo розповіли про свої плани записати трек з Alyona Alyona та Jerry Heil.

Вас також можуть зацікавити новини: