Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS/Ben Birchall/Pool

До весілля британського принца Гаррі з американською актрисою Меган Маркл лишається трохи більше двох тижнів, але брат нареченої Томас-молодший закликав свого майбутнього шуряка схаменутися й передумати.

Читайте такожПринц Гаррі обрав майбутнього свідка на своє весілля

Ще не пізно, запевняє Маркл, інакше його сестричка виставить на посміховисько всю королівську сім'ю.

Відео дня

Відкритого листа до принца Гаррі Томас-молодший оприлюднив через видання In Touch, пише Таблоїд з посиланням на The Daily Mail. "Любий принце Гаррі, ще не пізно, Меган Маркл - однозначно не є підходящою для тебе жінкою. Чим ближче до твого королівського весілля, тим очевидніше, що це - найбільша помилка в історії королівських весіль. Я спантеличений, що ти не бачиш справжньої Меган, якою її вже бачить весь світ", - написав брат зірки "Форс-мажорів".

На думку Томаса-молодшого, його сестра - "низькосортна голлівудська актриса", котра старішає й тому прагне наостанок зіграти роль принцеси.

Він звинувачує Меган у тому, що вона використовувала їхнього батька, довівши старого до банкрутства, і покинула напризволяще. Донька забула про нього і навіть не покликала на своє весілля, хоча саме він мав би вести її до вівтаря.

"Дуже схоже, що дрібка голлівудської слави запала їй у голову, перетворивши на пересичену, поверхневу та самозакохану жінку, котра пошиє в дурні тебе і весь спадок королівської родини", - попередив Маркл.

"Весь світ спостерігає за тим, як Меган приймає погані рішення, робить поганий вибір, і, Гаррі, ще не пізно", - наголосив чоловік.

Раніше до принца Гаррі зверталася зведена сестра Меган Маркл. Вона, так само, як і Томас, обурена тим, що майбутня герцогиня відцуралася від своїх рідних і не покликала на весілля. 

Подейкують, сама Єлизавета ІІ симпатизує обраниці молодшого онука менше, ніж дружині старшого. Так перед весіллям принца Вільяма з Кейт Міддлтон Її Величність в одній із заяв назвала жінку "гідною довіри і любою", тоді ж як наречена Гаррі для неї досі лишається просто "Рейчел Меган Маркл".

Нагадаємо, в суворій таємниці до самого дня весілля - якщо воно відбудеться - триматимуть, хто є автором сукні нареченої. Але днями у Лондоні були помічені дизайнери Raplh & Russo, Тамара Ральф і Майкл Руссо, пише US Magazine. Імовірно, це свідчить про те, що високої честі одягати наречену принца удостоївся саме цей бренд.