На даний момент вже відомо про п'ять нових акторів і їхні ролі \ Newsweek

Директор з кастингу серіалу "Гра престолів", який отримав 22 номінацію на премію "Еммі", Ніна Голд, незважаючи на те, що знімання фінального сезону серіалу незабаром завершаються, шукає акторів на нові ролі.

Читайте такожФінал "Гри престолів" обіцяє бути жорстоким і кривавим - подробиці 8 сезону популярної саги

Про це повідомляється на сайті британської газети Metro. Як стало відомо, сценарій продовження, прем'єра якого запланована на квітень 2019 року, буде заснований на неопублікованих частинах "Пісні льоду і полум'я" Джорджа Мартіна, передає ТСН.

Відео дня

Швидше за все, "поповнення" відбудеться в родині Фреїв - імовірно, їхній будинок у восьмому сезоні поповниться одразу трьома персонажами.

Також шукають акторів на ролі "дівчинки з Півночі", "фермера з Півночі", "моряка", "красуні", "дівчинки з села", "найманця", "охоронців" та "гладко виголеного чоловіка, який горює".

За інформацією видання, на даний момент вже відомо про п'ять нових акторів і їхні ролі.

Так, Марк Ріссман виконає роль Гаррі Стрікленда на прізвисько Бездомний Гаррі, верховного капітана "Золотих мечів", а Шеймус О'Хара, Еліс Нокс і Даніель Галліган постануть відповідно в образах якихось Фергусів, Вілли і Сари - і тим самим, ймовірно, повномасштабно відродять сім'ю Фреїв.

Нещодавно головні актори серіалу Емілія Кларк та Кіт Гарнінгтон сповістили про завершення зйомок у серіалі.