В ніч проти 4 лютого в Атланті відбулася одна з найважливіших подій у світі спорту і реклами - гра за звання чемпіона Національної футбольної ліги Super Bowl LIII.

Читайте такожСупербоул-2018: курйоз з Пінк, яскраве повернення Джастіна Тімберлейка та інші цікаві моменти (фото, відео)

Зі спортивного заходу Super Bowl давно перетворився у грандіозне супершоу. Традиційно між таймами на полі можна побачити виступи відомих артистів планети, які перетворюють свої перфоманси в феєричні шоу.

Хедлайнером Суперкубку цього року став гурт Maroon 5, який виступив разом з репером Тревісом Скоттом і учасником хіп-хоп дуету OutKast Big Boi.

Виступ музикантів назвали одним з найгірших в історії Super Bowl. Зокрема, музичні критики і користувачі Мережі в соцмережах та пресі розкритикували шоу, назвавши його «посереднім і шаблонним», пише НВ.

Нищівній критиці потрапив й голий торс вокаліста Maroon 5 Адама Левіна. У Мережі висміяли напівоголеного артиста, згадавши скандальний інцидент на Super Bowl у 2004 році, коли Джастін Тімберлейк випадково оголив груди Джанет Джексон.

Як повідомляв УНІАН, під час Суперкубку-2018 у скандал потрапила Пінк.