Артистка відмовилася обговорювати пропозиції про участь у конкурсі від інших країн / фото facebook.com/MaruvOfficial

Переможець національного відбору на Євробачення-2019 Maruv розповіла про ставлення до гастролей в Росії після відмови від участі в міжнародному пісенному конкурсі.

Читайте також"Договір був складений нашвидкуруч": Maruv вперше розповіла деталі переговорів c НСТУ

"У мене простий підхід: я б хотіла, щоб про мою творчість дізналося якомога більше людей у всьому світі і не бачу сенсу встановлювати штучні кордони для музики", - заявила співачка.

Відео дня

Артистка відмовилася обговорювати пропозиції про участь у конкурсі від інших країн, передає КП.

"Не вважаю це темою для обговорення, так як питання про участь від будь-якої іншої країни для мене закрито", - заявила вона.

Maruv також прокоментувала запрошення в Росію на вечірку на честь Євробачення.

"Як з'ясувалося, до "Євробачення" я вже не маю жодного відношення, хоча шкода, вечірки у них завжди проходять на найвищому рівні", - зазначила співачка.

Як повідомляв УНІАН, громадський мовник (НСТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в конкурсному відборі, не змогли домовитися щодо її участі в Євробаченні 2019. 26 лютого фіналіст національного відбору на Євробачення 2019 Freedom Jazz відмовився представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі після пропозиції НСТУ. Пізніше стало відомо, що і гурт Kazka також відмовилася від участі в конкурсі.