Винник міг би представляти Україну на Євробаченні кілька років тому / фото УНІАН

Співак Олег Винник розповів, що хотів представляти Україну на конкурсі «Євробачення», коли він повинен проводитись в Німеччині, але передумав, коли дізнався про умови участі.

Про це повідомляє «ТСН», посилаючись на проект «Світське життя».

Читайте також"Небачене Євробачення": продюсеру TAYANNA натякнули на таємні подробиці Нацвідбору

Відео дня

"Я написав пісню українсько-німецьку. І, коли я запитав: "Як це все відбувається?", мені запропонували заплатити 600 тисяч чи то доларів, то євро. Для мене це, звичайно, були космічні гроші, і я не погодився на цю справу", - розповів музикант.

Тоді Винник запитав у свого норвезького колеги, який їздив від Норвегії на "Євробачення" років 20 тому, скільки він витратив на участь у конкурсі. Той розповів, що витратив 450 доларів на костюм.

"Тож сьогодні є один плюс, що артист мав заплатити приблизно 150 тисяч доларів. На сьогоднішній день я можу собі це дозволити поїхати за 150 тисяч доларів виступити як обличчя України", - сказав співак.

Як повідомляв УНІАН, Україна не буде брати участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення в 2019 році. Національна громадська телерадіокомпанія України, як і кожен рік, запропонувала переможцю відбору, співачці MARUV, укласти договір на представлення України на пісенному конкурсі, проте після проведених переговорів MARUV відмовилася підписувати договір.

Телерадіокомпанія по черзі звернулася до фіналістів, які зайняли друге і третє місце за результатами відбору, але групи Freedom Jazz і Kazka також відмовилися від участі в Євробаченні-2019.