23 квітня 1 рік виповнюється принцу Луї / фото instagram.com/kensingtonroyal

З нагоди свята Кенсінгтонський палац поділився знімками маленького принца Луї на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Читайте такожКейт Міддлтон готується змінити Єлизавету ІІ на троні - ЗМІ

Фото було зроблено самою герцогинею Кетрін в їхньому будинку в Норфолку.

На двох знімках Луї зображений у бордовому теплому светрі і синіх штанах, він сидить на траві і широко усміхається мамі. На ще одному фото хлопчик у синьому светрі від Trotters, вартістю 44 фунти з принтом собачки. Всі три фотографії були зроблені герцогинею. Це вже свого роду традиція в родині Кембриджів, герцогиня часто робить сама фотографії своїх дітей, які потім показують публіці. 

Так було і з першими фото старших дітей – принца Джорджа і принцеси Шарлотти. Підпис під знімками говорить: "Герцог і герцогиня Кембриджські раді поділитися цими новими фотографіями принца Луї напередодні його першого дня народження". 

Як пише Vogue.ua, наближені до сім'ї герцогів розповідають, що святкування першого дня народження принца Луї пройде в сімейному вузькому колі в Anmer Hall. За цей рік герцоги Кембриджські намагалися максимально захистити дитину від зайвої уваги громадськості. Преса останній раз бачила малюка в кінці минулого року, на святкуванні 70-річчя його дідуся принца Чарльза.

Нагадаємо, принц Луї народився 23 квітня 2018 року в госпіталі Святої Марії в Лондоні, в 11.01 за лондонським часом. Вага малюка склала - 3 кг 830 грамів. При пологах був присутній і його батько принц Вільям. Цього ж дня герцогиня Кембриджська та її чоловік з сином на руках з'явилися традиційно на ґанку Lindo Wing позуючи фотографам і репортерам з усього світу. 

Герцог і герцогиня Кембриджські після народження третьої дитини - принца Луї / фото REUTERS