Пугачова може повернутися до Кіркорову / фото Dni.Ru

Російський співак Філіп Кіркоров 30 квітня відзначає свій день народження. Судячи по річному гороскопом артиста, його найближчим часом чекає яскрава і насичена життя.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Читайте також"Успіх у фінансах і нові можливості": гороскоп на тиждень з 29 квітня по 5 травня

Відео дня

"У гороскопі Кіркорова добре виражений Будинок публічності та взаємовідносин. Так що в його житті в цьому році можливо несподіване партнерство чи шлюб. Може бути, він поверне свою колишню дружину Аллу Пугачову – всяке може бути... У будь-якому разі, всі будуть приголомшені новинами про його особисте життя – він прийме якесь несподіване позитивне рішення", – зазначив він.

За словами астролога, Юпітер в його гороскопі знаходиться в Будинку далеких мандрів і подорожей, тому можна зробити висновок, що Кіркорова чекають великі гастрольні тури і масштабні виступи за кордоном.

"Місяць в його гороскопі знаходиться в Будинку дітей, тому можна допустити, що він стане батьком, або в його житті з'явиться якась дитина", – пояснив Росс.

В цілому, судячи з гороскопом, Кіркорова чекає період процвітання і успіху, коли добре буде складатися його любовне життя і відносини, коли успішною буде його публічна діяльність, зазначає астролог. Крім того, артиста чекає активна гастрольна діяльність, затребуваність, успіх і слава.