Знайомство з актрисою відбулося в перукарні / скріншот з фільму "Ніагара"

Актор Джанні Руссо, який зіграв у перших двох фільмах трилогії "Хрещений батько", зізнався, що в 15 років втратив цноту з 33-річною Мерилін Монро.

Про це повідомляє Daily Mail, посилаючись на біографію актора «Голлівудський хрещений батько: Моє життя у мафії і кіно».

Читайте такожУ США продали "Золотий глобус" Мерилін Монро за рекордні $250 тисяч (відео)

Відео дня

За його словами, знайомство з актрисою відбулося в перукарні, де він тоді працював. Пізніше Монро запросила Руссо до себе в готель. Секс-символ вийшла до нього в білому рушнику з келихом шампанського і запропонувала прийняти ванну.

«Моє серце готове було вирватися з грудей. Я закрив очі, як ідіот, а її це розсмішило», - зазначив він.

Руссо розповів, що вони не вилазили з ліжка всі вихідні, а в понеділок йому довелося повернутися на роботу. Згодом їх роман продовжився.

Джанні Руссо і Марлон Брандо / скріншот

У тій же біографії Руссо припустив, що Монро була вбита братом президента США Джона Кеннеді, який не бажав, щоб громадськість дізналася про роман глави держави і актриси.

Нагадаємо, Джанні Руссо дебютував у кіно в перших двох фільмах трилогії «Хрещений батько», зігравши Карло Ріцці.

Як повідомляв УНІАН, на аукціоні julien's Auction в Лос-Анджелесі були розпродані особисті речі засновника журналу Playboy Х'ю Хефнера. Зокрема, був проданий примірник першого випуску видання з Мерлін Монро на обкладинці. Лот пішов за $31,2 тисяч.