Принц Гаррі та Меган Маркл / фото REUTERS

Програма першого дня південноафриканського туру принца Гаррі та Меган, як і передбачалося, була досить насиченою.

Читайте такожГерцоги Сассекські порушили давню королівську традицію (фото)

Так, після відвідування одного з найбільш кримінальних районів Кейптауна, де їм провели майстер-клас по самообороні, герцоги Сассекські вирушили до Музею шостого кварталу. У закладі пара познайомилася з експонатами та інтерактивною картою, що розповідають про цей район міста і його жителів, пише ТСН

Відео дня

Ознайомившись з історією найкримінальнішого району, пара була запрошена на музичну виставку за участю місцевих музикантів.

Для виходу Меган цього разу обрала, вже знайому сукню сорочку блакитного кольору від бренду Veronica Beard, яку вдягала минулого року під час візиту до Королівства Тонга. Доповнила свій літній образ Меган босоніжками на танкетці від Castaner. 

Меган Маркл / фото REUTERS

Цікаво, що обов'язковим пунктом програми туру була зустріч з жителями кварталу, які пригостили королівське подружжя національними стравами та обговорили з ними актуальні проблеми.

Герцоги Сассекські / фото REUTERS

Водночас, під час відвідин музею District Six в Кейптауні, журналісти звернули увагу на те, що герцогиня зняла свою заручальну каблучку з розсипом діамантів і каменем із Ботсвани і одягла тільки обручку. З якою метою це зробила герцогиня, щоб убезпечити себе або бути ближче до народу, невідомо.

Принц Гаррі та Меган Маркл / фото REUTERS

Нагадаємо, королівський тур герцога і герцогині Сассекських Південною Африкою стартував 23 вересня і триватиме він до 2 жовтня. В рамках цього туру подружжя відвідає 4 країни і 36 різних заходів. Це перший тур, в який Меган і Гаррі вирушили не вдвох, а вже втрьох - разом зі своїм 4-місячним сином Арчі. Малюка, який народився 6 травня 2019 року, взяли з собою в 10-денну поїздку, допомагати з дитиною герцогині буде няня, яка також вирушила в тур разом з ними. 

Сподіваємося, герцогиня і принц візьмуть сина Арчі хоча б на один захід в рамках цього туру і покажуть публіці, як їхній син підріс. Також очікуємо побачити багато різних образів герцогині Меган, в зокрема і у вбранні з її колекції для Smart Works, яку нещодавно герцогиня презентувала в рамках першого заходу після офіційного виходу з декрету в Лондоні.