Меган Маркл / фото REUTERS

Спершу Меган і Гаррі приїхали на зустріч із удовою Нельсона Мандели, після чого вирушили на прийом до президента ПАР Сирілу Рамафосу і його дружини Номазізі Мтшошисе.

На цій зустрічі обговорювалися питання ділових відносин між Великою Британією і Південною Африкою, пише ТСН.

Ілюстрація / REUTERS

Герцогиня Меган продемонструвала в своєму останньому виході в турі образ у світло-бежевій сукні-тренчі, трохи зім'ятій, від канадського бренду House of Nonie, до якої підібрала сірі туфлі-човники в тон від Stewart Weitzman.

Відео дня
Ілюстрація / REUTERS

У цьому образі ми побачили у Меган трохи більш насичений макіяж очей і рожеву помаду на губах. Волосся герцогиня зібрала в зачіску ззаду. Традиційно вони з принцом Гаррі йшли, тримаючись за руки.

Принц Гаррі і Меган Маркл / REUTERS

Нагадаємо, королівський тур стартував 23 вересня і завершився 2 жовтня. За цей час разом Меган і Гаррі відвідали Кейптаун і Йоганнесбург, сольно принц Гаррі побував в Ботсвані, Малаві та Анголі.

Читайте такожМеган Маркл зробила сюрприз принцу Гаррі (фото)

Також подружжя приїжджало на зустріч з архієпископом Кейптауна разом з 4-місячним сином Арчі. Хоча багато хто говорив, що в турі пара не покаже свого сина, Меган і Гаррі все ж вирішили взяти його з собою на один із заходів.

Нагадаємо в тур разом з ними їздила і їхня нова няня, яка перебувала з Арчі, коли його батьки були зайняті своїми королівськими обов'язками. Сьогодні королівська сім'я вже приземлилася в Лондоні.