Номер із суддями оцінюватиме лише три члени журі, які не задіяні у постановці / фото 1+1

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться довгоочікуваний півфінал "Танців з зірками", після закінчення якого стануть відомі імена суперфіналістів.

За кубок переможця наразі змагаються лише чотири пари, і конкуренція стає ще запеклішою, передає ТСН.

У тринадцятому прямому ефірі кожна з пар продемонструє три номери: один танець з класичної бальної програми, другий - разом з одним із судів проекту, який і поставить хореографію і третій – "Танець за життя". Цього разу його виконуватимуть всі пари одночасно, ще до початку "Шоу результатів".

Відео дня

Читайте такожТанці з зірками: хто покинув шоу після дванадцятого ефіру (відео)

Так, пара Володимира Остапчука й Ілони Гвоздьової танцюватимуть запальний фрістайл під популярний хіт Дженніфер Лопес Get right разом з найемоційнішим суддею проекту - Франсіско Гомесом. 

Найдраматичніша пара проекту Ксенія Мішина та Женя Кот продемонструють ф’южн під незвичне аранжування музики Петра Чайковського з балету "Лускунчик" - Dance of the sugar plum fairy. Разом з парою на паркеті станцює чорний лебідь, прима-балерина Катерина Кухар, яка в одинадцятому ефірі прийняла виклик від Ксенії. 

Олімпійська призерка Анна Різатдінова разом із своїм партнером Олександром Прохоровим та Владом Ямою покажуть танго, який для пари поставив суддя проекту.

Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар вийдуть на паркет разом з легендарним балетмейстером Григорієм Чапкісом та виконають вальс. 

Згідно з правилами проекту, номер із суддями оцінюватиме лише три члени журі, які не задіяні у постановці.