У 2002 році Панін отримав державну премію за художній фільм "Зірка" / schlock.ru

У Держдумі Російської Федерації запропонували позбавити російського актора Олексія Паніна всіх державних нагород і звань через відео, в якому він прив'язав свою дочку до батареї за "собачу" поведінку.

Про це повідомляє ресурс ТВЦ.

Відео дня

У 2002 році Панін отримав державну премію за художній фільм "Зірка", пише агентство "Москва".

Читайте також"Бабуся відв'яже": скандальний актор Панін "зробив" з дочки собаку (відео)

Ініціативу підтримав член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян, який раніше вже пропонував позбавити Паніна всіх держнагород.

«Коли надійшла моя пропозиція, всі мотивували неможливість її втілення у життя тим, що Панін, мовляв, отримав нагороди за творчість і забрати їх не можна. Тепер же все відразу змінилося після публікації цього огидного відео. Сумно, що в деяких випадках люди не бачать перші симптоми і не реагують відразу", - заявив він.

Манукян згадав пітерського доцента-вбивцю і припустив, що якби його вчасно зупинили, то зараз би не довелося заднім числом позбавляти його всіх звань і нагород.

"Та й хто знає, якби йому вчасно дали по руках, можливо, що він і не скоїв би цього вбивства. Але краще пізно, ніж ніколи. Сподіваюся, зараз підуть масово депутатські запити стосовно Олексія Паніна", - підкреслив Манукян.

Раніше Олексій Панін опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, на якому він прив'язує свою дочку ременем до батареї за те, що вона влаштувала безлад у квартирі.