Jerry Heil розповіла про цноту і секс / instagram.com/thejerryheil

Співачка і фіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 року 24-річна Jerry Heil (справжнє ім'я – Яна Шемаєва) розповіла, що для неї значить секс і чому вона вирішила розповісти про свою цноту.

Читайте такожВиконавиця хіта "Охрана, отмєна" знялася в самій білизні (фото)«Я знала, що, відкрившись, допоможу справитися з соціальним тиском людям різного віку. Так і сталося – сотні людей вже написали мені, що їм тепер легше. Отже, не даремно я відчувала потребу розповісти!» – зазначила дівчина.

При цьому співачка додала, що для неї секс можливий лише у випадку серйозних стосунків.

Відео дня

«То чому не розповідала раніше: бо думала, це як стати голою посеред людного центру міста. Паралізуючий страх, що люди тикатимуть пальцями та кидатимуть камінням. Яка нісенітниця… Боялася осуду чоловічої статі, тому що *вставте тут популярні вирази-ярлики типу «дівчина має бути досвідченою» і додайте страх у випадку, коли це відбудеться, виявитися тим самим бревном*… В мові є такі поняття як застарілі слова та історизми. Так от слова «цнота» і «дєвствєнность», здається, перші в тому списку!» – вважає вона.

Секс для Jerry Heil можливий лише під час серйозних стосунків / instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil обурена тим, що речі, які стосуються особистого простору людини, тепер діляться на сучасне, не сучасне, модне:

«Всі інсайти, які я проживаю зараз, зводяться до двох моїх простих правил життя: будь собою та правда – це не соромно. Можна тепер після таких постів ставити статус «Головна незаймана країни»?».

Раніше УНІАН писав, як Jerry Heil зізналася, що у своєму 24-річному віці вона ще не мала близькості з чоловіком.