Співачка розповіла, як не заразитися коронавірусом / instagram.com/polyakovamusic

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, як проходила температурний скринінг в аеропорту, і що вона думає про уханьський коронавірус.

Читайте такожВедмедик, Манюня, Машильда: Полякова зворушливо привітала доньку з днем народження (фото)

Відеозвернення поп-діва розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

Зокрема, співачка розповіла, що тільки вчора, 1 березня, вона повернулася з Франції.

"Медичні працівники прямо в літаку поміряти всім нам температуру, і тільки після медичного контролю нас пропустили на батьківщину", – розповіла Полякова.

"Хочу сказати, що коронавірус не так страшний, як ми можемо дізнатися зі ЗМІ та соцмереж, тому що від звичайного грипу люди точно так само гинуть від ускладнень і практично в такій же кількості, тому не варто панікувати, треба просто застерігатися та оберігатися. Носіть маски, якщо ви знаходитеся серед великого скупчення народу, обов'язково мийте руки. Вірус не літає на великі відстані – ви можете заразитися, тільки якщо на вас чхнуть", - заявила співачка.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження у місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року.

Збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019 nCoV. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Враховуючи те, що коронавірус продовжує активно поширюватися, ЄС 2 березня підвищив рівень ризику зараження коронавірусом «від помірного до високого».