Комаровський опублікував новий пост про коронавірус / instagram.com/doctor_komarovskiy

Відомий український педіатр, лікар Євген Комаровський розповів на своїй сторінці в Instagram, що за останні 5 днів отримав майже тисячу повідомлень приблизно з одним і тим же запитанням: у нас квитки (у Мілан, Мадрид, Берлін, Тенеріфе й т. д. і т. п.) - летіти чи не ризикувати, з урахуванням коронавірусу.

Читайте також"Що ви коїте?!": Комаровський записав звернення до українців через реакцію на прибуття евакуйованих з Китаю (відео)

"От уявіть собі, що отримуєте від мене відповідь — мовляв, їдьте, нічого страшного, а потім потрапляєте в ізоляцію на 2 тижні, як 1000 осіб у готелі на Канарських островах. І ось ви сидите 14 днів і з ранку до ночі проклинаєте Комаровського", - зазначив лікар.

Відео дня

За словами педіатра, особисто він би поїхав.

"Тому моя відповідь така: особисто я поїду. Подбаю про гарне страхування, зберу аптечку мандрівника і поїду. А чи треба вам їхати — я не знаю. Це ваші гроші, ваші діти, ваше здоров'я і ваша відповідальність", - наголосив Комаровський.

Він додав, що якщо зважитеся летіти, вам ще треба буде додатково прочитати й подивитися про правила профілактики ГРВІ, про безпеку в літаках, взяти із собою маски, санітайзери, дезінфікувальні серветки.

Раніше Євген Комаровський поділився з українцями відеозаписом за результатами візиту до Нових Санжар, де розмістили евакуйованих з Китаю співгромадян.