Обкладинка першого в історії чоловічого журналу Vogue в Україні / instagram.com/vogue_ukraine

Українська редакція модного журналу Vogue випустила перший в історії чоловічий номер Vogue Man.

Читайте такожРіанна у мереживному бюстгальтері з'єднання явилася на обкладинці Vogue (фото)Про це йдеться в повідомленні в Instagram видання.

На обкладинці випуску, який буде доступний для покупки у квітні, зображений нідерландський манекенник Паркер ван Ноорд (Parker Van Noord). Автором знімків став фотограф Метью Брукс (Mathew Brookes).

Відео дня

«Коли ми планували та створювали цей журнал, ніхто не міг уявити, що нас чекає пандемія COVID-19. Але номер надруковано, і завтра ви побачите його в супермаркетах та кіосках, які працюють під час карантину. Сподіваємося, що Vogue Man UA стане вашим супутником у ці непрості часи та надихне продовжувати жити на повну силу, адже рано чи пізно все повернеться і стане на свої місця. А тим часом бережіть себе і своїх близьких!» – зазначили в редакції.

Команда Vogue UA представляє перший номер Vogue Man UA. Оглядаючи зміст журналу, ми розуміємо, що він актуальний як ніколи. Ми завжди, за всіх часів цінуватимемо унікальних людей — тих, хто готовий до будь-яких випробувань і змін, хто не зважає на обставини, творити, любити свою справу і усвідомлює, для чого він живе. Саме такі особистості стали окрасою цього номеру: ⠀— Найуспішніший чоловік-модель Паркер Ван Ноорд @parkervannoord — на обкладинці Vogue Man UA. ⠀— Видатний письменник і поет Сергій Жадан @serhiy_zhadan, чиї твори перекладено двадцятьма мовами. ⠀— Найславетніший скелелаз світу Олександр Хоннолд @alexhonnold, за прикладом якого сьогодні йдуть мільйони нових прихильників цього виду спорту. ⠀— Відомий кліпмейкер Алан Бадоєв @alanbadoev, чиє ім'я стало потужним брендом. ⠀— Найпрогресивніший fashion-дизайнер Стефано Пілаті @stefanopilati, що проміняв роботу в престижних Будинках моді на власний, нехай поки що невеликий проєкт Random Identities. На честь виходу Vogue Man UA цього тижня головний редактор Vogue UA Пилип Власов @mrphilippvlasov та герої номером Сергій Жадан та Алан Бадоєв дадуть відповіді на 10 запитань #10Questions від читачів. Слідкуйте за анонсами в сторіз.

Публікація від Vogue UA (@vogue_ukraine)

Раніше УНІАН повідомляв, як Vogue UA помістив на обкладинку модель з неголеними пахвами.