Принц Чарльз і Камілла / фото REUTERS

Сьогодні принц Чарльз, який нещодавно переніс коронавірус, і його дружина герцогиня Корноульська Камілла святкують 15 річницю від дня свого весілля.

Читайте такожПринц Чарльз і герцогиня Корнуольська тепер на карантині разом

З нагоди свята в Instagram резиденції королівської пари Кларенс-хаус був опублікований новий знімок Камілли і Чарльза. Фото було зроблено 8 квітня в Біркголлі, де подружжя перебуває під час карантину.

Відео дня

"Напередодні п'ятнадцятої річниці весілля принца Вельського і герцогині Корнуольської, ми поділимося цією фотографією Їхньої королівської Високості з собаками герцогині джек-рассел-тер'єрами Блубелл і Бет", - свідчить підпис під знімком.

72-річна герцогиня зображена на світлині в білій сорочці, блакитному кардигані, джинсах і замшевих черевиках. У неї легка укладка і герцогиня усміхається. Її чоловік принц Чарльз, який нещодавно переніс коронавірус, теж усміхається. Він одягнений у блакитну сорочку, темний піджак, оливкового кольору штани і замшеві туфлі. 

До речі, собаки, яких ви бачите на фото, були взяті герцогинею Корнуольською з притулку Battersea, патронесою якого вона є.