Принц Вільям / фото REUTERS

Герцог Кембриджський здивував заявою, що спалах коронавірусу засвідчив, що Британія стає кращою коли перебуває в кризі.

 Як повідомляє ТСН з посиланням на видання Sky News, 37-річний майбутній король днями по відеозв'язку поспілкувався з Джекі Кроуфорд з благодійної організації Moorlands, яка надає допомогу постраждалим від коронавірусу, зокрема постачає гарячі страви ізольованим людям.

Читайте такожКембриджі працюють: принц Вільям та Кейт поспілкувалися онлайн зі школярами, які навчаються попри пандемію COVID-19 (відео)

Відео дня

Під час розмови герцог Кембриджський високо оцінив реакцію громадськості на кризу, заявивши що в період пандемії COVID-19 Британія стала кращою.

"Я думаю, що як не дивно, саме коли ми перебуваємо у кризі Британія показує себе в своїх кращих проявах. Ми всі згуртувалися і цей дух спільноти і це почуття спільноти повертаються швидше, ніж коли-небудь", - заявив принц Вільям.

Також у відеорозмові спадкоємець престолу подякував Джекі за їхню працю.

"Ви робите фантастичну роботу. З найкращими побажаннями і дуже дякую всім добровольцям", - завершив свою розмову Вільям.

Нагадаємо, не так давно принц Вільям та Кейт Міддлтон поспілкувалися через відеозв'язок зі школярами, аби підтримати їх у такі важкі часи.