Барбара Кузьменко / Скріншот Instagram

Єдина дочка загиблого в аварії музиканта Кузьми Скрябіна, 26-річна Барбара, розповіла про важке захворювання, від якого страждає з дитинства.

За словами дівчини, ще в ранньому віці у неї з'явилося акне. Вона довго і болісно намагалася його лікувати, але це не давало ніяких результатів.

Як вона зізналася в інтерв'ю "Обозревателю", вилікувати захворювання їй вдалося тільки за кордоном, тому що українські лікарі не змогли їй допомогти.

Відео дня

Після цього вона вирішила стати лікарем-дерматологом і допомагати іншим людям, що страждають від такого ж шкірного захворювання.

"У дитинстві я мріяла про професію ветеринара. А потім у мене почалися підліткові проблеми зі шкірою – дуже рано, мені було всього дев'ять років. Що батьки тільки не робили, але вилікуватися не вдавалося. На жаль, не судилося нам було в той час знайти лікарів, які могли б мені допомогти. Щотижня мені доводилося переживати чистки обличчя, після яких потім дуже довго лікувала рубці. Пілінги, яких немає в жодному міжнародному протоколі. Переливання крові, всілякі "бовтанки", імуномодулятори – нічого не допомагало. Ставало тільки гірше і гірше", - розповіла дівчина.

Барбара Кузьменко / Скріншот Instagram

А потім, продовжила Барбара, її батько знайшов лікаря в Празі. Вони почали їздити до неї. Лікар лікувала дівчину тільки за міжнародними протоколами. Тому вже в 17 років їй вдалося забути про акне. 

"У цьому ж році я вступила до медичного ВУЗу на лікаря-дерматолога. Коли мені нічого не допомагало, я дуже хотіла в цьому розібратися. І вирішила присвятити своє життя цьому покликанню ще з років 13, настільки була в цій темі", - додала Барбара.

Нагадаємо, раніше Женя Кот розповів про серйозне захворювання батька.

Вас також можуть зацікавити новини: