Фото фейсбук Моджо Ніксона

Американський музикант та актор, який відомий за піснею "Elvis Is Everywhere" та фільмами "Супер Брати Маріо" та "Великі вогняні кулі" - Моджо Ніксон -  раптово помер. Його мертве тіло знайшли після виступу на круїзному лайнері. Чоловіку було 66 років. Про це повідомляє видання Far out magazine.

Відомо, що перед смертю Ніксон брав участь у Outlaw Country Cruise - музичному фестивалі, що проводиться на круїзному лайнері. Під час шестиденного заходу корабель пливе з Майамі до Пуерто-Ріко, по дорозі зупиняючись у Домініканській Республіці. 

За словами рідних, у Ніксона міг статися серцевий напад. Проте офіційну версію смерті досі не називають. 

Що відомо про Моджо Ніксон

Моджо Ніксон народився у Північній Кароліні. В дитинстві почав займатися музикою та співав у панк-групі Zebra 123. Згодом колектив розпався та він пішов до групи Діка Монтани "Snuggle Bunnies". Через декілька років він випустив пісню "Elvis Is Everywhere", яка стала хітом. 

Далі він вирішив зайнятися акторською діяльністю. Дебютував у ролі барабанщика Джеймса Ван Ітона у біографічному фільмі Джеррі Лі Льюїса "Великі вогняні кулі". Також Ніксон з'явився ще у п'яти фільмах, включаючи "Супербрати Маріо" та "Машина 54, де ти?". 

У 2022 році відбулася прем'єра документального фільму про його життя  "Маніфест Моджо: життя та часи Моджо Ніксона".

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про раптову смерть актора з серіалу "Моя прекрасна няня" Олександра Симонця.

Вас також можуть зацікавити новини: