Алан Бадоєв показав 17-річну дочку / instagram.com/alanbadoev

Український кліпмейкер Алан Бадоєв нещодавно вперше зустрівся зі своєю дочкою після початку повномасштабної війни в Україні. Зараз вони знаходяться в Європі і багато часу проводять разом.

На останніх знімках видно, що батько з дочкою вирішили пообідати в ресторані. До того ж, кліпмейкер порадив своїм шанувальникам більше спілкуватися зі своїми дітьми.

"Чи розмовляєте ви зі своїми дітьми, як з друзями? Якщо ні, спробуйте, дуже раджу, тому що це і є скарб. Залиште всі звичаї і звички, просто говоріть, що маєте на увазі. Вони такі глибокі, такі сучасні... В дітях немає ніяких табу. Я вчуся цьому, тому що війна показала, що завтра може не бути, а твоя дитина хоче знати ким є або був її батько. Розмовляйте", - написав Бадоєв в Instagram.

Відео дня

Шанувальники Бадоєва відзначили, що дівчинка зовні дуже схожа на нього: "Копія тата", "Які ви красиві", "Ваша дочка - і мама, і тато в одному обличчі", "У вас з дочкою дуже схожі губи".

Шанувальники відзначили схожість Бадоєва з дочкою / instagram.com/alanbadoev

Відомо, що Лоліта - це дочка Бадоєва від першого шлюбу з Жанною Бадоєвою. До слова, мама дівчинки вже п'ять місяців мовчить про війну в Україні.

Нагадаємо, раніше кліпмейкер Алан Бадоєв вперше з початку повномасштабної війни виїхав з України.

Вас також можуть зацікавити новини: