Галкін показав архівне фото Пугачової / фото instagram.com/maxgalkinru

Після переїзду за кордон Алла Пугачова та Максим Галкін стали дедалі частіше з'являтися в соціальних мережах. Закохані показують свої походи на світські заходи та не соромляться публікувати відео з дітьми - Лізою й Гаррі.

А сьогодні, 7 квітня, чоловік Примадонни здивував усіх: він показав одне з улюблених фото Алли Борисівни. На ньому кохана шоумена постає в дуже легкому літньому вбранні. Співачка має приголомшливий вигляд: вона постала з кучерявим волоссям, широкою білосніжною посмішкою та у квітковій шифоновій сукні. 

Кокетливості образу Пугачової на фотографії додають оголені плечі й стрункі відкриті ніжки. Доповнила вона "лук" сріблястими туфлями на шпильці та поясом в тон.

Відео дня

"Одна з улюблених фотографій. Два роки тому на моєму 45-річчі", — підписав кадр з дружиною Галкін й супроводив пост закоханим смайликом. 

Галкін показав світу улюблене фото Пугачової

Алла Пугачова - чим вона відома 

Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, до її репертуару входить понад 500 пісень російською, англійською, німецькою, українською та іншими мовами. На її рахунку - 19 студійних альбомів. 

Артистка припинила гастрольну діяльність і після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми Лізою і Гаррі переїхала жити до Ізраїлю.

І Алла, й Максим підтримують Україну у цій великій війні, підло розв'язаній Росією. Через це вони стали персонами нон ґрата в рідній країні - РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: