Волочкова порушила карантин / фото instagram.com/volochkova

Російську балерину Анастасію Волочкову оштрафували за поїздку в Серафимо-Дівєєвський монастир, який знаходиться в закритому на карантин селі Дівєєво.

Читайте такожВолочкова показала відверті фото з лазніПро це написав губернатор Нижегородської області Гліб Нікітін в своєму Instagram.

За словами Нікітіна, на візит Волочкової поскаржилися місцеві жителі. У підсумку до балерині прийшли поліцейські і співробітники місцевої адміністрації. З'ясувалося, що Волочкова проїхала в село «манівцями і не без допомоги місцевих друзів».

В YouTube опублікували відео з місця подій. У ньому Волочкова просила поліцейських записати її в протоколі як «приму-балерину всієї Русі», а потім сказала їм: «Своїм ім'ям я врегулюю цей процес. Тому що ви не чоловіки. Ви в намордниках будете ходити решту життя».

Потім вона образила чиновника місцевої адміністрації: «Ви знаєте, хто ви? Я вам хочу сказати. Мене діти і люди у ваших храмах, церквах, вони мене тут любили, фотографувалися зі мною. Ви хто взагалі, ви чмо останнє. Ви хто взагалі? Гівно».

Раніше УНІАН писав, що колишній бойфренд Волочкової подав на неї до суду, зажадавши 130 мільйонів рублів.