Айшварія Рай / фото @aishwaryaraibachchan_arb Instagram

Модель та зірку Боллівуду Айшварію Рай Баччан допитують через можливе порушення Закону про управління іноземною валютою.

Про це повідомляє індійська англомовна газета The Indian Express.

Читайте такожСекс-скандал і місто: зірку культового серіалу звинуватили у зґвалтуванняхІндійська влада веде розслідування у зв’язку з витоком конфіденційної інформації юридичної фірми, який стався у 2016 році і отримав назву Panama Papers.

Відео дня

Кілька видатних осіб з Індії фігурували в цих документах, серед них - "Міс світу" 1994 року Айшварія Рай і її чоловік Абхішек Баччан.

Айшварія Рай Баччан з чоловіком Абхішеком Баччаном та донькою Аарадхією / фото @aishwaryaraibachchan_arb Instagram

За інформацією ЗМІ, акторку і модель допитали 20 грудня за звинуваченнями у порушення Закону про управління іноземною валютою. 

"Виклик на допит є першою ознакою того, що агенції активно ведуть справу проти Баччанів, які, як показують записи, у 2005 році відкрили офшорну компанію Amic Partners Limited на Британських Віргінських островах", - зазначають журналісти. 

Це не перший виклик 48-річної зірки, однак перший її допит.

Раніше Арчана Садананд, радник Айшварії Рай з комунікації зі ЗМІ, заявляв, що будь-яка інформація про діяльність зареєстрованих Баччанами компаній, яку здобули журналісти - "хибна і неправильна".

Вас також можуть зацікавити новини: