Бабкіна показала, як об'їдається варениками в Криму / скріншот

Російська артистка Надія Бабкіна вирушила до Криму. Путіністка вже похвалилася відпочинком на тимчасово окупованому півострові, проте відео, яке вона там записала, викликало огиду навіть у росіян.

Так, Бабкіна показала, як об'їдається варениками у Криму. Співачка мала не такий вигляд, як завжди. Вона сховала обличчя під капелюхом і окулярами, а також була вимазана у маслі і сметані. Путіністка з апетитом їла на камеру, забуваючи витирати рот.

Це не сподобалося навіть фанатам скандальної співачки. Вони почали обговорювати мерзенне відео з Бабкіною. Незабаром до глузування з путіністки підключилися і росЗМІ. Так, видання критикують співачку за її поведінку і зовнішній вигляд.

"Підписники зірки скривили обличчя по той бік екрану, коли побачили, як їсть знаменитість. Народниця, не приховуючи задоволення, кидала в рот вимазані маслом і сметаною вареники, бруднившись як мале дитя. В цей же час, не встигнувши прожувати їжу, зірка спілкувалася з людьми", - пишуть росЗМІ.

Бабкіна похвалилася відпочинком в Криму і нарвалася на критику / скріншот

За даними видання країни-агресорки, росіяни з огидою дивилися на відео з Бабкіною. Вони писали, що співачці варто вивчити правила пристойності. Крім цього, їй радили витирати рот.

"Гидко дивитися на вас, за гроші продали совість", "потрібно навчитися їсти акуратно, не розмазуючи їжу по обличчю", "як гидко дивитися", - цитують російські видання обурення коментаторів.

Що Бабкіна говорить про війну

Путіністка відкрито підтримує повномасштабну війну РФ проти України. Вона неодноразово приїжджала на тимчасово окуповані території нашої країни. Нещодавно вона їздила до Маріуполя.

Бабкіна заявляла, що Україна нібито є "частиною Росії". Крім цього, скандальна співачка дорікає тим артистам, які засудили путінський режим і не стали підтримувати окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: