Ротару потрапила під критику "хейтерів" / фото УНІАН

Заслужену артистку України Софію Ротару розкритикували за нібито "простеньку" сукню, в якій вона виступала на приватному корпоративі в Німеччині. На подібну критику "хейтерам" відповіла відома дизайнерка, заявивши, що наряд Ротару коштує чималих грошей.

Про це пише російський "Собеседник".

У мережі, коментуючи наряд 74-річної Ротару, назвали його"бабусиним". Користувачі також запідозрили фінансові проблеми у відомої артистки.

Відео дня

"Видно, зовсім у Софи з грошима туго, раз вже перестала на одяг витрачатися. Вже рік не знімає це непоказне плаття з піджаком - бабусин наряд. Як вона не розуміє, що в ньому схожа на стареньку!", - пишуть озлоблені коментатори.

Наряд Ротару назвали" бабусиним " / скріншот відео

У відповідь на це зіркова дизайнерка Аніка Керімова заявила, що сукня Ротару, яку активно критикують, вкрай недешева.

"Судячи з того, як вона виглядала на даному виступі, проблем з грошима у неї точно немає. Концертний наряд зроблений з дуже модною сьогодні жакардової тканини. Повірте, коштує таке вбрання недешево", - заявила Керімова.

Читайте також74-річна Софія Ротару налякала тремтячою головою: фани запідозрили ще одну хворобуДизайнерка припустила, що Ротару була одягнена в костюм ручної роботи вартістю близько 300 тисяч російських рублів (107 тисяч гривень).

"Якщо його в інтернеті називають "бабусиним", то мені б дуже хотілося, щоб всі наші бабусі могли дозволити собі такі наряди", - заявила Керімова, додавши, що Ротару не економить на одязі й стежить за модними тенденціями.

"Її можна тільки похвалити: виглядає дуже стильно, відповідає віку. Наряд приховує всі недоліки зірки, візуально витягаючи фігуру, підкреслює достоїнства. Дуже правильно, що Софія Михайлівна не відкриває груди й руки, які видають вік. З неї варто брати приклад", - резюмувала вона.

Як повідомляв УНІАН, Ротару після несподіваної заяви сестри про окупацію Криму зібралася в Москву.