У шлюбі з Бацман Гордон живе з 2011 року / скріншот

Дружина Дмитра Гордона, блогерка Олеся Бацман, показала рідкісне фото з однією з його дочок. Вона рідко ділиться сімейними кадрами, проте на честь для народження дівчинки вирішила зробити виняток.

Крім цього, Бацман розповіла, як її дочка називає президента РФ Путіна. Виявилося, дівчинка ненавидить кривавого диктатора. А її "тостом" є бажання, пов'язане зі смертю Путіна.

"Сьогодні Алісі - 7 років! Моя така маленька доросла дівчинка. Це від неї я дізналася, що справжнє прізвище російського диктатора не Путін, а Л*йно - Володимир Л*йно. А "росіяни" говорити неправильно, правильно - "росіянці". І тост завжди у Аліси один, незмінний - щоб Путін здох", - розповіла Бацман.

Відео дня

За словами дружини Гордона, її дочка дуже хоче повернутися додому. Сім'я журналіста виїхала за кордон на тлі повномасштабної війни РФ проти України.

"Аліса дуже хоче додому і нашої перемоги. Сьогодні, задуваючи свічки, знову буде загадувати це бажання", - додала дружина Гордона.

Який вигляд має одна з дочок Гордона - фото

Дочка Гордона від Бацман / скріншот

Реакція мережі

У коментарях користувачі привітали доньку Гордона з днем народження. Вони відзначили, що бажають дівчинці якнайшвидшого повернення додому. Також коментатори пишуть:

  • "Щастя, перемоги і мирного неба"
  • "Вітаємо, нехай росте здоровою і щасливою"
  • "Яка розумна дівчинка, правильні у неї думки!".

Скільки у Гордона дітей

З 2011 року Гордон живе в шлюбі з Алесею Бацман. А до цього у нього було ще дві дружини, а також стосунки без штампа у паспорті. У першому шлюбі у Гордона з'явився син Ростислав. Наступна обраниця народила від журналіста сина Дмитра. Після цього Гордон одружився вдруге, у цих відносинах на світ з'явилися двоє дітей - дівчинка Єлизавета і син Лев.

У третьому шлюбі, з Бацман, у Гордона з'явилися ще троє дітей. Вона народила від журналіста дочок Санту, Алісу та Ліану. Нагадаємо, раніше Гордон розповів, чому жоден з його синів не на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: