Монро зізналася, що їй надсилають дікпіки / instagram.com/monritta

Українська травесті-діва Монро нещодавно опублікувала пост, який присвятила потенційним нареченим. Тоді вона назвала вимоги до свого майбутнього партнера. 

За словами Монро, після того поста чоловіки почали активніше надсилати їй дікпіки. Тому вона вирішила порадувати чоловічу половину людства і опублікувати фото без ретуші і тонни косметики.

"Тому публікую себе ню, без ретуші і фільтрів. Десь читала, що чоловікам подобаються дівчатка без бойового розфарбування. Хоча, відповідати чиїмось очікуванням - нерозумно. Просто кадр симпотний, і я така юна", - написала Монро.

Відео дня

"Така молоденька стала, а то яскравий макіяж старить", "Захоплююся тобою вже понад десять років", "Точно богиня", "Наступна холостячка", - пишуть шанувальники в мережі.

Монро зізналася, що їй надсилають дікпіки / instagram.com/monritta

Читайте такожЛікар розсекретила вартість голлівудської посмішки Алли ПугачовоїХто така Монро

Справжнє ім'я Монро - Олександр Федяєв. Вона не тільки телеведуча, актриса, співачка, блогер, а й перша, хто відкрито заявила про себе, як про трансгендерного представника шоу-бізнесу в Україні.

У 2020 році була співведучою на онлайн-трансляції 92-ї церемонії вручення кінопремії Оскар. З січня 2020 є співведучою в програмі "Зірковий шлях". До того ж вела невелику рубрику в цій же програмі, яка називалася "В пику від Монро".

Вас також можуть зацікавити новини: