Блогер дорікнув Карпачову та розкритикував Холоденко / колаж УНІАН, скриншоти

Блогер Богдан Беспалов заявив, що ведучий "Супермами" Дмитро Карпачов виїхав з України. Він помітив нове відео, у якому артист знявся разом з психологинею Наталією Холоденко. За словами блогера, цей подкаст робили не в Україні.

"Отже, пан Карпачов перебуває за кордоном. Приїздив в Україну та виїхав з України. Адже Наталія Холоденко разом з Карпачовим та іншими гостями записала чи то свій подкаст, чи то своє псевдоінстаграм-шоу. У будь-якому випадку, у кадрі ми бачимо присутність Карпачова", - заявив Беспалов у новому випуску свого шоу на YouTube.

Блогер дорікнув Карпачову та розкритикував Холоденко. Він заявив, що такі психологи лише "прикриваються" своєю професією, а самі "заробляють" на українцях, які страждають від депресій та не їдуть за кордон.

Відео дня

"Я взагалі сподіваюсь, що такі люди, як Карпачов та Холоденко, вони не матимуть ваги в інформаційному просторі. Тому що ці люди, прикриваючись своєю професійною діяльністю, просто продовжують заробляти гроші, це моя суб'єктивна, але дуже стала думка... Дуже легко лікувати українців від депресії під час війни, прохолоджуючись чи то в Монако, чи то у Німеччині", - заявив Беспалов.

Де Дмитро Карпачов

Нагадаємо, одним з перших про місцезнаходження ведучого "Супермами" заговорив Вова Дантес. Він помітив, що Карпачов спілкувався з учасницями нових випусків шоу лише по відео та не перебував у студії. Після цього блогер Беспалов заявив, що ведучий є доволі "специфічною особою".

Після цього у мережі з'ясували, що Карпачов міг перебувати за кордоном. А Беспалов розповів, що ведучий може не мати освіти психолога.

Вас також можуть зацікавити новини: