Фото інстаграм Олі Цибульської 

Українська співачка Оля Цибульська нещодавно відверто розповіла про свій найбільший гонорар та витрати на догляд за зовнішністю.

Спершу співачка наголосила, що гонорар за виступ вона розподіляє між усіма учасниками своєї команди. А найбільше вдалося заробити ще до війни. 

"Напевно найбільший гонорар - це був довоєнний новорічний. Це було 15 000 євро (приблизно 619 000 гривень). Сподіваюсь, що після перемоги буде ще більше", - зізналася Цибульська в програмі "33 запитання від Люкс ФМ".

Також як любить Оля заробляти, так любить і витрачати свої кошти. Тож згодом назвала вона і суму, яку витрачає на процедури краси. Співачка полюбляє доглядати за собою та хоче завжди мати гарний вигляд. 

"Мені здається, що чоловікам простіше: "Вмився, брови поправив і вже гарний". А жінкам, особливо з часом, доводиться більше часу витрачати. Це для мене кайф, бо я після роботи, коли всі заснуть, я можу у ванну насипати солі з магнієм, запалити свічку, ввімкнути класну музику, намаститися кремом і думати про те, що я хочу. Коли ти щаслива засинаєш, то тоді з таким настроєм прокидаєшся", - розповіла Цибульська. 

Далі вона назвала конкретну суму, яку витрачає на б'юті-процедури щомісяця. 

"На догляд за собою я витрачаю приблизно 15 тисяч гривень", - сказала виконавиця. 

Нагадаємо, раніше співак Павло Зібров зізнався, які процедури краси робить на обличчі.

Вас також можуть зацікавити новини: