Фото інстаграм фан-сторінки Лоліти 

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. 

Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, вона зазнала чималих фінансових втрат. І хоч зрадниця благала повернути її на сцену і навіть вимолила прощення, це все одно вдарило по гаманцю. 

"Виплатила те, що в мене було за розкладом. Повернула гроші всім клієнтам за корпоративи, виплатила колективу. Але далі я маю думати про свою сім'ю. Тож від скасування концертів найбільше втратив мій колектив, тому що я платила зарплату, на яку утримувалися родини", - сказала Мілявська в інтерв'ю для росЗМІ. 

Відео дня

Проте зараз більше двох місяців прихильниця диктатора не може виплатити зарплату своїй команді. Вона каже, що фінансово має забезпечувати в першу чергу свою маму та доньку Єву. 

До слова, раніше Лоліта дякувала Росії за пенсію, яку отримує. Співачка зізнавалася, що має 23 856,55 копійки (приблизно 7156 гривень), але зараз ці кошти їй навряд чи сильно допоможуть. 

Нагадаємо, нещодавно путіністка Лоліта зробила неочікувану заяву про свій заповіт. Вона хоче, аби після смерті частину її праху розвіяли в Україні. 

Вас також можуть зацікавити новини: