Фото інстаграм фан-сторінки Лоліти 

Співачка Лоліта, яка не засуджує повномасштабне вторгнення країни-агресора, заговорила про свій заповіт. Виявилося, що путіністка, яка багато років живе в РФ, хоче, аби після смерті частину її праху розвіяли в Україні. 

Спочатку Лоліта згадала, що до 16 років жила в Мукачево та навіть досі спілкується зі своїми однокласниками. Тому мріє, аби її тіло потрапило на історичну батьківщину, щоправда, поки їй заборонений в'їзд на територію нашої країни. 

"Чому така ідея виникла, мене ж не впускають в Україну, а знайдеться хтось із друзів, хто колись забере одну пробірочку і викине її на вулиці Нижній Вал,37 у Мукачево, де пройшло моє дитинство, де я була абсолютно щасливою дитиною, чудовий двір, багато дітей", - сказала путіністка в інтерв’ю на ютуб-каналі "ПОВЕСТОЧКА".

Відео дня

А далі з'ясувалося, що Лоліта в заповіті написала про ще багато дивних речей: 

"Одну пробірку з моїм прахом нехай спустять в унітаз, тому що хтось точно це захоче зробити. Одну пробірку варто дати шанувальникам, вони божевільні, нехай що хочуть те і роблять. Хочу також одну пробірку в Болгарію. Тому що, хто буде прах провозити? Це дозволи різні. А тут, що там 100 грамів. Ось чому 7 пробірок і одну з них обов’язково в Україну. Це ще діло принципу, я сказала: "Не пускаєте, але я все одно проникну, хоть прахом, але проникну".

До слова, раніше стало відомо, що рідні Лоліти пережили російські ракетні атаки, проте вона все одно продовжує підтримувати криваву політику диктатора. 

Нагадаємо, Лоліта розповіла, яка у неї пенсія в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: