Святослав Вакарчук та Володимир Остапчук / Колаж

Українські зірки привітали своїх шанувальників з таким важливим святом - Днем Незалежності. Цього року 24 серпня має особливий сенс, не такий, як раніше. УНІАН розповідає, що бажають зірки в цю дату. 

Григорій Решетник

Ведучий проектів "Холостяк" та "Холостячка" виклав святкове фото зі своєю дружиною Христиною та синами.

"Нас не зламати та не перемогти. Нікому й ніколи! Тому що ми - любляча, красива, смілива та найкраща нація у світі! З Днем Народження, Україно! Із Днем Незалежності, наша Рідна!", - підписав Григорій.

Відео дня
Григорій Решетник із сім'єю / instagram.com

Настя Каменських

NK виклала зворушливе відео своєї прогулянки Києвом під інструментальну музику і поділилася теплими спогадами більш ніж тридцятирічної давнини.

"Серпень 1991. Мені 4 і я з мамою та татом іду Хрещатиком. Україна лише стала незалежною. Але для мене, малечі, ці слова були ще надто "дорослими" і я просто раділа тому, що гуляю з батьками й зараз ми підемо разом за морозивом", - написала Настя.

Також вона згадала, яким був для неї цей день у 2000 та 2020 роках. Порівняла ці емоції із тим, що доводиться переживати сьогодні.

"2022 рік. Теж серпень. Теж літо. І також Київ. Попри все, такий же привітний та багатогранний. Столиця держави вільних, сильних, працьовитих, мужніх, єдиних – неймовірних людей. Людей, для яких "свобода та незалежність" – це не просто слова, а основа життя. Це те, без чого ми не можемо. Україна переживала різні часи. Але як і раніше, так і зараз, і в майбутньому – ми завжди будемо, є і будемо вільним та незалежним народом нашої вільної та незалежної, нашої прекрасної країни", - резюмувала Каменських.

Скріншот публікації NK в instagram

Тіна Кароль

Зірка поділилася щасливою фотографією, зробленою біля фунікулера у Києві.

"Під час війни незалежність України стала моєю особистою незалежністю. Я повністю ототожнюю себе зі своєю країною. Її спокій – мій спокій, її живі діти – мої живі діти, її декларація про самовизнання – моя декларація про самовизнання", - написала Кароль.

Тіна Кароль у Києві / instagram.com

Катерина Кухар

Вона поділилася дуже символічним зображенням себе із синьо-жовтими крилами. "Цьогорічний День Незалежності про те, щоб кожен з нас усвідомив, що народ створив нову країну. І у цій війні душа нашої нації трансформувалася на сотні років уперед", - зауважила хореограф.

Скріншот публікації Катерини Кухар в instagram

Сергій Бабкін

Артист опублікував у своєму Instagram-блозі відео, де він сидить на мосту на фоні річки і під гітару виконує "Заповіт". Сергій розповів, що спеціально до Дня Незалежності випускає україномовний альбом. Всі гроші, які він принесе, будуть витрачені на рідне місто Харків. 

"Україна - наш дім. І як хочеться, щоб швидше в ньому запанував мир. Ми обов'язково переможемо, тому що добро завжди перемагає зло. Тому що всередині нас непробиваємо міцний дух, який не зможе зламати жоден ворог. З вірою в нашу країну! З вірою в наших воїнів! З вірою в кожного з нас!",- написав Бабкін. 

Едгар Камінський

Відомий пластичний хірург і екс-чоловік співачки Слави Камінської опублікував відео, в якому розповідається, що таке незалежність України в нових реаліях.

"Незалежність - це бути сміливим, зупиняти танки, рятувати, допомагати, перемагати, бути відважним, незломленим", - сказано у відео. У ролику показані кадри мужнього захисту військовими своєї країни, робота волонтерів, перемога української групи Kalush Orchestra на Євробаченні і багато іншого, що сталося за цей рік.

Володимир Остапчук

Шоумен опублікував у себе в блозі акт проголошення незалежності України і написав: "З Днем Незалежності, українці! Найсміливіші, найхоробріші, найбільш волелюбні в світі". 

Остапчук привітав з Днем Незалежності / instagram.com

Софія Ротару

Як і на День прапора, сьогодні вона обмежилася публікацією Instagram-stories, де написала: "З Днем Незалежності, Україно!".

Скріншот Instagram-stories Ротару

Святослав Вакарчук

Лідер групи "Океан Ельзи" в блозі поділився фотографією величезного прапора і зазначив: "Не питай у інших, коли закінчиться війна... Запитай себе, що ти зробив для перемоги! З Днем Незалежності, брати і сестри! Слава Україні!". 

Святослав Вакарчук з прапором України / instagram.com

Нагадаємо, 23 серпня в Україні відзначали День державного Прапора.

Вас також можуть зацікавити новини: