Фото інстаграм Інни Мірошниченко

Дружина українського телеведучого Тімура Мірошниченка - Інна - відповіла хейтерам в мережі.

Після сторіз в Instagram, де її донька Мія зранку співає в мікрофон, вона отримала багато критики за нібито неприпустиму поведінку дівчинки. 

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко 

Тож Інна вирішила розтавити всі крапки над "і".

Відео дня

"Перед тим, як критикувати когось (в даному випадку мене), врахуйте те, що світ ширший, ніж ви бачите. Тому поки спів моєї дитини не розбудив вас, то не треба від імені моїх сусідів писати мені своє невдоволення", - зазначила Інна. 

Потім вона додала, що не варто хвилюватися, адже всі варіанти голосних звуків вони з чоловіком заздалегідь прорахували так: 

"Ми свідомо виховуємо вільних дітей. Але ми не інфантильні створіння. Ми врахували це при купівлі квартири і зонуванні простору. У нас лише з одного боку є сусіди. Це кухня. Всі інші кімнати межують з повітрям та шахтою ліфта. Зверху нас нікого немає".

Скріншот сторіз Інни Мірошниченко

А ще зазначила, що є звукоізоляція, яка допомагає в таких випадках. 

Інна наполягає, що діти мають бути вільними, а свої аргументи написала так:

"Діти мають мати простір, де вони можуть бути собою. Ми зробили такий простір вдома. І ні, ніхто не жаліється, бо ми нікому не заважаємо. А ще о 8 починають робити ремонти. Ми не живемо в бібліотеці, якщо що".

І наостанок написала Інна свої рекомендації всім хейтерам.

"Якщо вам заважають гучні сусіди - розбирайтеся з ними. Не зі мною. А якщо вам занадто гучна моя історія, то у вас в телефоні точно є кнопочка регулювання звуку", - додала вона.  

Нагадаємо, нещодавно Інна Мірошниченко розповіла про фобію сина Марко. 

Вас також можуть зацікавити новини: