Юла закликала жінок повертатися в Україні / Фото Скріншот Instagram

Дружина Анатолія Анатоліча, піарниця Юлія Яцечко, більш відома як Юла, після початку повномасштабного вторгнення близько року прожила з дітьми у Франції. Однак у березні минулого року жінка повернулася до Києва і тепер живе в реаліях війни.

Піарниця поділилася, чому все ж вирішила повернутися в Україну та висловилися про жінок, які досі живуть зі страхом виїзду з-за кордону.

"По-перше, рівень страху у кожного свій. По-друге, рівень шансів у кожного свій: хтось не бачив Європу, хтось затримався, у когось там склалося якесь своє життя, а тут не складалося, когось зустрів. Мені дуже важливо бути вдома. Вдома мені спокійніше, ніж за кордоном просто в рази. Я вдома відчуваю, яку я можу принести користь, і мене це надихає. Що я не пересиджую", – розповіла Юла у подкасті "Олега Френди".

На її думку, нормальним є страх у перший рік війни, коли не зрозуміло що буде далі та, як розгортатимуться події. Проте, як каже піарниця, на третій рік російської збройної агресії боятися повертатися додому – дивно:

Я не говорю про території, куди реально не можна повернутися і нікуди повертатися. Я говорю про Київ, де я живу, де діти ходять до школи, музичної школи, все нормально. Коли кажуть, що ми боїмося повертатися – це вже смішно. Напевно, це вже якісь відмовки. Я розумію, що там за два роки можна побудувати ціле життя і залишити його так само важко, як і повернутися. Зараз така відмазка, що повертатися в Україну страшно не пройде, тому що в Україні не страшно.

Нагадаємо, раніше Анатолій Анатоліч вчетверте не зміг стати на військовий облік.

Вас також можуть зацікавити новини: