Дружина ведучого вирішила розповісти, як вона вирішила боротися з "вигоранням" / фото instagram Решетника

Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетника, яка нині відпочиває за кордоном, поскаржилася на "емоційне вигорання". Христина Решетник зробила допис в Instagram, у якому поділилася думками щодо втоми.

"Емоційне вигорання… Від новин… Щоденних втрат, страждань наших українців, від ситуації в країні… Останні півтора року - це один суцільний день жалоби, де поміж цим всім намагаєшся знайти сили щось робити, летиш в потоці, намагаєшся жити і працювати. Намагаєшся бути тим промінчиком сонця для чотирьох своїх хлопців, бо дітям треба щаслива мама, а чоловіку - та підтримка, яка буде надихати в такий непростий час. Знаю, що тут багато жінок, які розуміють про що я", - написала вона.

Також дружина Решетника вирішила розповісти, як вона вирішила боротися з "вигоранням". За словами жінки, вона влаштувала собі "детокс".

Відео дня

"Я знайшла панацею, як можна трохи "набратись ресурсу" перед складною осінню і зимою. Зараз я трохи взяла паузу - мінімум новин і телефону, більше медитацій, книг, спілкування з дітьми і мамою. В голові "посвітліло", детокс проходить не даремно", - написала дружина Решетника.

Допис жінки обурив коментаторів. Українки почали писати, що не можуть зрозуміти такі скарги. Також користувачки зазначили:

  • "Про яке вигорання Ви взагалі говорите, сидячи на курортах закордоном, роз'їжджаючи по концертах Бейонсе? Хоч би мали трохи поваги до українських жінок, які за весь час війни сидять під ракетними обстрілами разом з дітьми і чиї чоловіки на фронті"
  • "Класне вигорання на концерті Бейонсе. Так, теж хочу вигорати. Але кожного дня хочу до свого Херсону. І щоб всі були разом. Але вам цього не зрозуміти ніколи"
  • "Теж хотілося б вигорати десь на островах, гріючись на сонечку, а не під ракетами в Україні".

Нагадаємо, це вже не перший скандал, у який потрапляє Христина Решетник та її чоловік. Нещодавно ведучий похвалився відпочинком в Римі і нарвався на хейт. Після цього зіркова пара відвідала концерт Бейонсе, що також викликало велику хвилю негативу.

Вас також можуть зацікавити новини: