Олександр Еллерт / фото instagram.com/ellert_a

Український гуморист, переможець шоу "Холостячка" Олександр Еллерт розповів про особисті проблеми та бажання виїхати в США після розставання з акторкою Ксенією Мішиною.

"Куди я пропав? Все одночасно звалилося на голову... Особисті проблеми, втратив гроші. Не планував виходити в сторіс, але хочу поділитися з вами тим, що сталося", – зазначив він в Instagram-сторіс.

Комік зізнався, що планував полетіти у США і навіть купив квитки, але у підсумку нікуди не полетів.

Відео дня
скріншот

"Було достатньо причин виїхати в Америку на невизначений термін, змінити атмосферу, покайфувати, але залишився в Києві. Все ок, живемо далі, кайфуємо тут!" – розповів Еллерт, пише Telegram-канал Instaманія.

Читайте також"Не зможу показати": Трінчер сходила до лікаря після збільшення грудей та засмутилася (фото)Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Нагадаємо, Ксенія Мішина була головною героїнею першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка". У фіналі проекту вона обрала шоумена Олександра Еллерта.

У липні 2021 року Мішина шокувала всіх постом в Instagram, в якому оголосила про розставання з Эллертом. Але їх пізніше "застукали" разом.

Що трохи пізніше на пост-шоу "Як вийти заміж" Ксенія розповіла, що зараз у них з Олександром складний період у стосунках, але вони намагаються їх зберегти.

Згодом ходили чутки, що Ксенія та Олександр відновили стосунки, однак Мішина заявила, що вони не разом.

Вас також можуть зацікавити новини: