Зняти кандидатуру співачки з Нацвідбору неможливо / скріншот Instagram

"Суспільне" зробило заяву після того, як співачка SKYLERR звернулася до них з проханням зняти її кандидатуру з конкурсу на етапі голосування.

Повідомляється, що для зняття її кандидатури немає ніяких підстав.

"Сьогодні, 4 лютого, фіналістка Нацвідбору на Євробачення-2024 SKYLERR звернулася до Суспільного мовлення з проханням зняти її кандидатуру з глядацького голосування. Відповідно до правил національного відбору відсутні підстави зняття кандидата на цьому етапі конкурсу", - йдеться в заяві "Суспільного".

Відео дня

Зазначається, що якщо за результатами голосування SKYLERR стане переможницею національного відбору, то артистка зможе відмовитися від укладення договору з Суспільним мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Відзначимо, після виступу всіх учасників почалося голосування. Однак українці не змогли зробити свій вибір через збій в додатку "Дія". Тому голосування продовжили до 4 лютого до 19:05. Після цього ведучі Нацвідбору вийдуть у прямий ефір і оголосять переможця.

SKYLERR зняла свою кандидатуру на Нацвідборі - що відомо

Співачка повідомила, що хоче зняти свою кандидатуру з Нацвідбору через збій в "Дії". За її словами, вона хоче чесного і прозорого голосування, а через збій  воно таким не буде.

"Я розумію, що це велика система, це збій, і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті", - додала артистка.

Вас також можуть зацікавити новини: